Jotun grønn

I Reflections of earth temaet fra det nye LADY fargekartet finner du vakre grønne farger og varme nøytraler. I mitt forrige blogginnlegg så vi på de blå tonene. Nå står vakre blågrønne farger for tur.

Når vi ser innslag av grønt i blåfargene, får vi et ekstra . Her kan du se LADYs farger og bli inspirert av vakre bilder og kombinasjoner. Green Harmony er den perfekte naturlige grønntonen for deg som liker innslag av natur, varme tresorter og lune toner. Tekst og bilder i artikkelen her er hentet fra Jotun Lady sin inspirasjonsblogg.

Gylne gule, grønne, oransje, røde, blå og turkise…for å nevne noen. I dag hadde JOTUN og LADY lansering av sitt nye globale fargekart for 201 og. Hovedfargene i dette temaet er de grønne fargene Green . Dype og duse toner, ned mot pastell som er nydelige i komplemetær til grønn nyanser.


Dette viser Jotun i sitt nye fargekart med Deco pink og . Hva oser mer av vår enn saftige grønntoner og syrlig gult? Grønn er en av årets klareste trendfarger, og også sterkt tilstede i Jotun Ladys nye . Her er de nyeste trendfargene fra Jotun Lady. Jotuns grønne nyanser er inspirert av urban gardening; Naturmaterialer, grønne planter og grønne nyanser på veggene skal bringe naturen inn i stuene til .

Gir bort uåpnet boks av Jotun veggmaling liter i grønn Bambus farge 1825-G92Y. Fargen er frisk grønn farge som nærmer seg til . Mens vi venter på sol og grønt gress mellom tærne, lar vi oss inspirere av noen vårgrønne og friske farger. Her har vi gjort interiøret vårlig med noen . Lyset gir ulik effekt på bildene, vær bevisst på dette når du tar egen bilder, og tenk på hvor lyset kommer fra. Dette bildet er hentet fra det siste.


Fargeekspert i Jotuns favoritt, LADY Pure Color 53Fusion. JOTUN TREOLJE GRØNN 53L Spesialolje for impregnert treverk utendørs. Fås i blank, grønn og gylden kvalitet.


Motvirker gråning og oppsprekking. Jotun Treolje Gylden er en spesialolje for impregnert utendørs treverk. Den fås i blank, grønn og gylden kvalitet Jo.


I'm the boss coffee mug from VENUS More.

Comments

Popular Posts