Bilshampo med voks test

Her har vi testet ulike bilshampoer, for deg med dårlig tid. Bilshampo også kalt bilsåpe , hva er best? Det er mild såpe og den er snill mot underlaget og det være seg voks eller . Vi har testet oss gjennom en mengde av bilshampo for å finne ut hvem som. TEST: Vi har testet ulike bilsjampoer - bare en fikk terningkast seks. Det er to hovedtyper innen bilsjampo om vi ser stort og grovt på det i . Når du skal velge en god bilshampo er skum og god glid et viktig element.


Surfex HD i 1:på vokset bil, 1:før kjører polish+voks. Biltema voksshampoo VS CG maxi suds - Nybegynner15. AutoFoam vs Bilshampo(jif) - Test av produkter12. TEST : Nilfisk Car Combi Cleaner - Test av produkter15.


Bilshampo Turtle Super Vask 500ml En fantastisk. Vare=24338BufretLignendeEn fantastisk shampo som gjør at bilen ser nypolert ut etter vask. Bruk rikelig med shampo rett på svampen når du vasker med varmt vann, vask og gni godt. Vi tilbyr avfetting, bilshampo, og poleringsprodukter.


Man kan ikke vaske på en voks, og produktene er som regel shait.

Vi hadde plukket med oss felgrengjøring, asfaltfjerner, avfetting, bilsjampo, lakkrens, bilvoks, bilsvamper og polérkluter.

Comments

Popular Posts