Våtromstapeter

Ved å benytte våtromsplater til fuktsikring på baderommet, vil du få en trygghet i platenes kvalitet. Våre våtromsplater er produsert i henhold til gjeldende . Tetti våtromsplate er en diffusjonsåpen membranplate, med en vanntett XPS kjerne som er dekket av glassfiberarmert mørtel på begge sider. Platene er vanntette, sopp- og råtesikre, og isolerer i tillegg svært godt.


Tetti våtromsplater er svært enkle å montere og brukes på vegg, gulv, til innkledning og . Jackon våtromsplate er det perfekte underlag for fliser og puss mot varme vegger i våtrom og andre fuktutsatte rom. Platens kjerne er fuktbestandig og .

Her finner du en oversikt over Norfloor sine våtromsplater til bad. Hos Norfloor får du alltid best kvalitet til lavest mulig pris på våtromsplater. Med Litex Våtromsystem får du et tett ba enkelt og trygt.


Plate for våtrom som skal flislegges. Er godkjent for bruk på vegg og gulv. Platen har en kjerne av StyrofoamTM XPS, er laminert med . Vi hadde tengt å ha slike våtromsplater fra Fibo Trespo, men det er hvist ikke så lett det.


Vi har vært i kontakt med flere håndtverkere, men ingen . Glasroc H Ocean Ergo - Våtromsplater - GHOE , Innerveggsplater.

Byggevarer - ba garderobe, baderomsmøbler, baderomsplater, benkeplate, blandebatteri, våtromsplate, dusj, Litex, dusjkabinett.

Comments

Popular Posts