Spraysparkel

Til bilen, campingvognen, plastbåten, i hjemmet osv. Kjøp Spraysparkel, grå 4ml, Universal av Skruvat - kr. Lakk og farge med original kvalitet.

Opp til rabatt på reservedeler og tilbehør til bilen på . Jeg driver med lakkering av et motorrom hvor jeg har slipt ned med grovt papir, . BufretLignendeDu er her: Hjem Spraylakk bokser til lakkering av bil Spray sparkel. Vi blander alt av lakk til din bil. Send oss din lakk kode så får du spray boksen i løpet av få dager hjem til deg. Hvis du vil ha et svært godt resultat, legger på på Stålplast Spraysparkel eller Spray Max Akrylfyller på når primeren har tørket i 15-minutter. Frakt for denne varen: Frakt innland - Norge: 9- Hent i Butikk: -. En 1-komponents sprøytesparkel spesielt til fylling av mindre slipespor, rift og lakkeringsskader.


Karosseri, lakk og bilpleie: har lenge lurt på dette! Større skader krever: Glassfiberarmert sparkel . Ac 5352Akryl Spraysparkel 400Ml. Bruk et lag med spray-sparkel over sinklaget, over sparkellaget legger du plastgrunning og deretter lakk. Er ikke tanken bak spraysparkel å være sånn absolutt siste touch hvor man legger på en kontrastfarge og sliper så og si alt bort igjen for å få .

Skulle montere sammen en Pico Stick, og tenkte at for å gjøre overflaten på kroppen litt smoothere så kunne jeg gi på med litt spraysparkel. Det er kjekt å bruke spraysparkel. Det er raskt å påføre, og lett å pusse. Kan hende man må bruke flere strøk.


Bil, maler, treindustrien og generell industri - for behandling av filler, grunning, primer, belegg, tekstur maling, beis, glasurer, spray sparkel, tykt lag av glasur, . Lakk og farge - Spraysparkel, grå 400. Spraysparkel, grå 4ml, Universal. Bruk spraysparkel som finish og puss det ned med vannslipepapir.

Comments

Popular Posts