Ncs til ral kode

En oversikt over alle de 2Classic RAL-kodene oversatt til nærmeste standardiserte NCS-kode, til eksakt NCS-kode og hvor stor visuell forskjell det er mellom . Finner raskt og enkelt nærmeste RAL eller NCS-kode på den overflaten som. Legg måler på en jevn overflate, trykk på knappen og les av farge-koden i et .

Fargeillustrasjoner og informasjon om RAL og NCS i trykksakene våre er å betrakte som veiledende og angir nærmeste fargekode. RAL er et fargesystem utviklet i 19av Deutsches Institut für Gütesicherung und. Videre angir ikke RAL-kodene, til forskjell fra NCS-kodene, hvordan fargen . Standard hvit har kode NCS S 05Y.

Alternative colours and convert colours to and from the RAL, BS480 BS525. Farrow and Ball, Little Greene, Federal Standard 5and NCS ranges. NCS farvekoder fortæller hvordan vi opfatter farver og er derfor ikke mål for, hvor meget eller . RAL 90- hvilken hvitfarge i NCS kode systemet tilsvarer den hvitfargen?


NCS Natural Color System er det systemet. Interessant om noen har koder for hva som passer i forhold til de . Med RAL- og nærmeste NCS-betegnelse. Et trykt fargekart gir ikke en eksakt fargegjengivelse.


Fargekartet viser standardsortimentet.

En NCS farvekode, eller som vi kalder den her, notation, er en præcis beskrivelse af den farve vi ser. Hvis producenten arbejder med RAL farveskalaen, må du (eller producenten) finde den Ral farve der er nærmest den NCS farvekode som du . Vi bruker koden NCS S 1050-Y90R som eksempel. Pantone er et fargesystem for den grafiske bransjen, og tyske RAL henvender seg til . For vinduer, balkongdører og skyverdører har vi disse standard malingsfargene: NCS S 0502Y .

Comments

Popular Posts