Blåtind

Beliggende i Ekrelia, Stordal – ved fotenden av fjellet Blåtind finner du oss. Vi tilbyr overnatting, bedriftssamlinger og private arrangement. Blåtinden eller den sovende soldat er en av de mest populære toppturene på Tromsø Fastland.

Utfortraseen til OL i Tromsø var tenkt å legges . Se våre tilbud på Blåtind i Stordal. Finner du hotellet til en lavere pris noe annet sted så matcher vi det med vår prismatch. Turbeskrivelse til Blåtinden (697) i Ulstein kommune, som er den høyeste toppen i kommunen.

Denne turen går fra Ringstaddalen like ovenfor . Blåtin Stordal: Se reiseanmeldelser, objektive bilder og gode tilbud for Blåtin rangert som nr. Blåtind er et grensefjell mellom Stryn kommune i Sogn og Fjordane og Stranda kommune i Møre og Romsdal. Toppen har en høyde på 6meter over havet . Sommaren var over, og turfolket var no klar for dei lengre toppturane. Første søndagsturen vår, gjekk i år til Liahornet og Blåtind i grenseområdet mellom . Blåtind er den høgste toppen på Hareidlandet (6moh).


Det er fleire ruter som fører til topps, mellom anna frå Haddal og Løsetvatnet.

Comments

Popular Posts