Bøhmisk krystall

Bøhmisk Krystal eller Potaskeglas er et stærkt kalkholdigt glas der kan indholde kvartssan potaske og sandsten, der er et blødere glas end sodaglas som gør . Bohemia Design ivaretar samlergleden for det vakre hjemmet, gjennom å ta frem unike krystall og porselensprodukter fra Bøhmen i Tsjekkia. Lysekroner, lampetter, gulv- og bordlamper. Bredt utvalg av klassiske og moderne krystall lysekroner.


Bothe Bøhmiske krystal vinglas, mundblæste og håndslebet på kumme, stilk og fod. På slutten av 17har startet med produksjon av krystaller av granat som er en edelsten. Bøhmisk krystall kommer ofte fra spa-byen .

Gamnmel, smuk låg skål i rigt slebet bøhmisk krystal. Det skrå sollyset gjennom rimet skapte tusenvis av små prismer. Den eneste måten jeg fant å ta bilde på var å legge dem som uskarp bakgrunn . Bøhmisk glass, populært kalt Bøhmisk krystall, er glass produsert i regionene Böhmen og Schlesien som nå ligger i Tsjekkia. Find Bøhmisk krystal på GulogGratis.


Alle som kjenner til krystaller har hørt om Bøhmisk krystall. Det er et gammelt begrep som nedstammer fra den tiden da de fleste glassverk . Europeisk og amerikansk mote bøhmisk krystall perlekjede 196402017. Leter du etter billige Halskjeder på nett? Det er tale om en helt unik krystal lampe i ægte Bøhmisk krystal fra Preciosa.


Kattunge: Den nydelige kattungen på trippende poter er laget av kvalitetsfull bøhmisk krystall. Katten står som symbol for frihet, uavhengighet og selvbevissthet. Bøhmisk Krystal eller Potaskeglas er et stærkt kalkholdigt glas der kan indholde kvartssan potaske og sandsten, der er et blødere glas end . Køb Bøhmisk tsjekkisk fra vårt Moderne utvalg på eBid der du kan kjøpe og selge Norge produkter på vår sikre online markedsplass.


Adele er en klassisk glasserie i bøhmisk krystall som kjennetegnes av tyngde og kvalitet. Lyset brytes vakkert i glassenes klare kupler som har håndslipt dekor. Sør-Bøhmen er full av gamle slott, Øst-Bøhmen av gotiske kirker – blant annet katedralen i Kutná Hora – og Bøhmen i det hele tatt er kjent for bøhmisk krystall.


Munnblåst og håndmalt glassfat i Bøhmisk krystall.

Comments

Popular Posts