Benkeplate heltre

Benkeplater i tre er for mange av oss et helt naturlig valg. De fleste benkeplater i tre er vakre og tåler bruk over tid. Fibo-Trespo heltre benkeplater i grunnoljet eik, leveres med en B-kvalitets overside og en C-kvalitets underside.

Platene kommer med postformet kant i radie 6. KjøkkenplaterBenkeplater - Fibofibo. BufretMed en ny benkeplate fra Fibo får du et lettstelt og varig resultat uten å. I tillegg til å tilby et bredt utvalg av benkeplater i laminat og heltre kan Fibo også levere .

Vi kan levere benkeplater i heltre eik. Benkeplatene leveres i kvalitetstyper. Vanlig, sammensatt av mindre staver og Luxus, sammensatt av gjennomgående . Benkeplatene våre er testet for å tåle flere års bruk, og fås i en rekke ulike stiler og materialer.


Du kan velge en benkeplate i standardlengde, som vist her, eller . Møbelkjøkken leverer kvalitetsinnredninger over hele Norge. Se det store online utvalget av Benkeplater hos BAUHAUS. Benkeplaten vi leverer til deg skal leve lenge. Corinor sine heltreplater, som er utgangspunktet for din skreddersydde benkeplate, er laget av .

Comments

Popular Posts