Voksduk kid

Hos Kid finner du praktiske voksduker til hverdag og fest. Kid har duker til alle anledninger. Velg blant ulike størrelser, farger og design. Vil ikke ha typisk voksduk som ser veldig pla. Jeg mener det heter teflonduk og at Ki Prinsess og Hansen og dysvik har det.


Photos and videos with the hashtag 'voksduk' on Instagram.

Dekk et lekkert bord til hverdag og fest. Se vår utvalg av dekorative voksduker her – Kid Interiør. BufretLignendeNorges største utvalg av voksduk og akrylduk i . Vi har en beige voksduk som ligner på lindukene vi har.

Kjøpte den på Kid Interiør for noen år siden. Naboen vår hadde likedan, og hun . På bloggen viser vi i dag frem noen av våre kreative prosjekter :) Kid har begynt å selge akryl- og voksduk som metervare, og nå bobler kreativitetet;. Ikke akkurat voksduk, men sånt stoff som er nesten voks, som man kan tørke.


Men de har voksduker på Kid og Princess her hos oss iallefall, . Jysk, Princess og Kid har også en del fine, faktisk. Hei alle sammen :) For eit par dagar sidan var eg på Kid ein tur, og der fant eg blant anna ein fin lilla voksduk med kvite prikker :). Vi har det du trenger av gardiner, sengetøy, . Vi håper værgudene er med oss og planlegger å feire 17.


Takk, KID hadde en fin med prikker og jysk hadde også mye-glemmer alltid dem . Kid Interiør Mortensrud Torg Senter.

Comments

Popular Posts