Grønskefjerner

Gjøco Sopp- og grønskefjerner fjerner svertesopp og alger, og reduserer muligheten for nye soppangrep på flater som er overflatebehandlet med beis, . NIVAS Grønskefjerner har en unik sammensetning som er effektiv mot grønn, sort og rød grønske og mose. Middelet fjerner enkelt og effektivt grønske og mose .

Mose og grønskefjerner, Sika Mould Buster dreper og fjerner grønske, mugg og mose uten behov for skrubbing eller spyling. NIVAS Grønskefjerner påføres på tørr overflate f. SOPP- OG GRØNSKEFJERNER LITER Gjøco sopp- grønskefjerner fjerner effektivt svertesopp og alger, samtidig som den redusrer muligheten for nye . Harmoni sopp- og grønskefjerner motvirker nye soppangrep på malte flater og på flater som er behandlet med beis, olje.

Trinol grønskefjerner brukes på terrasser,gårdsplasser,murer,kledning,takpanner,plener,markiser osv. Middelet påføres rent med pumpekanne, og sprayes på . Grønskefjerner Trinol Tak Vask 5L. Grønskefjerner - Finn firmaer, adresser, telefonnumre.


Sopp- og Grønnskefjerner påføres deretter med pensel eller sprøyte. Sopp- og Grønskefjerner skal tørke på flaten, og ikke . SwanTech Grønskefjerner er et spesialkomponert middel som angriper grønsken helt ned til rotnivå. Middelet forhindrer at grønsken vokser opp igjen i løpet av .

Produsentens varenummer: 6500004229. Bli den første som omtaler dette produktet. Mose eller grønske fjerner du enkelt med grønskefjerner. Er det store mengder med grønske og mose spyler du forsiktig av med hageslangen før du tar på . Vær oppmerksom på at sortimentet kan variere fra sesong til sesong, . Green Clean grønskefjerner rengjør effektivt facader, fliser, treverk etc.


GreenClean er klar til bruk og skal ikke fortynnes.

Comments

Popular Posts