Pris beckers maling

Vi viser laveste pris fra over 2nettbutikker. Her finner du raskt den nærmeste Beckers-forhandleren ved å angi postnummer, by eller retningsnummer. Beckers har Norges bredeste kunskap om farge og maling.

Her finner du miljøtilpassede tips, arbeidsråd og farge er av høyeste kvalitet for maling innendørs og . Akrylatmaling i glans med lang holdbarhet. Lett og påføre med rulle eller kost og tørker raskt. Lveres i hvit,utehvit,sort og div.

Beckers Panelgrunn er en grunn- og dekkmaling for maling av trepaneler. Velg butikk for å se prisen i ditt varehus. Vannbasert maling som gir matt underlag for kritt.


Gjør innsiden av huset ditt til en oase med muligheter for ro og hvile, hyggelige sammenkomster og god atmosfære. Med riktig maling kan du enkelt få den . Perfekt Akrylat Plus fra Beckers, er en nyutviklet, halvmatt fasademaling av. Beckers Perfekt Akrylat Plus er utviklet for å gi en smussavvisende overflate . Perfekt Dekkbeis fra Beckers, gir en dekkende overflate som effektivt beskytter mot vær og vin samtidig som den fremhever den vakre trestrukturen.

Elegant Veggmaling Matt har en glans som passer bra i stuer, soverom og lignende.

Comments

Popular Posts