Ikea rammer størrelser

Med sortimentet vårt av rammer har du mange muligheter til å gi gamle bilder . Vi har rammer i mange ulike farger og størrelser, slik at du får et mer personlig. NACKSTA ramme til bilder, hvit Stamme, bredde: cm.

BufretLignendeFotografiene våre er noe av det mest verdifulle vi har, ettersom de fanger de . PH-nøytral passepartout; misfarger ikke bildet. Kan henges horisontalt eller vertikalt for å passe den plassen du har. Tilpasset i størrelse for å henge flere .

RIBBA-serien har en enkel design som aldri tar fokus vekk fra bildene dine. Serien omfatter rammer i mange størrelser og farger som kan stå eller henge, . Plakater og kunst kan gi selv det enkleste og mest funksjonelle rom et vakkert . Bilder som er ferdig innrammet, gjør ethvert rom vakrere. Har også flere i større størrelser.


Jeg ønsker å kjøpe IKEA´s brunsvarte rammer ved navn Fjällsta. På jakt etter fra 29x, 38xog 48x58. Tenker på ca Aog Astørrelser, har kjøpt printer og skal dekorere stuen,. Har brukt IKEA`s Ribba rammer til utskrifter i Aog synes de er .

Comments

Popular Posts