Blomsterpotter plantasjen

Dekorative potter som fremhever plantene dine og gjør innredningen enda finere. Enten du vil ha en romantisk eller en mer moderne stil, finner du potter som . For å gjøre det lettere for deg å stelle potteplantene, har vi lagd dreneringshull i pottene, alternativt gjort det mulig å bore hull i dem.

Med potter og krukker kan du gjøre forandringer og finne nye måter å pynte opp med planter på, både inne og ute. De kan henge fra taket som ampler eller dele . KOMBINERE VÅRE FARGERIKE POTTER OG PLANTER. Utvalg av våre potter - flere kombinasjoner i butikken din!

Vakre vaser av glass og keramikk fremhever blomstene og gjør hjemmet ditt enda penere. Du finner alltid en vase som passer til dine favorittblomster. Plantasjen har alt for livet med planter - fra blomster, potteplanter og alt du trenger for å dyrke selv, til jor gjødsel, hage og hagemøbler.


Innred med kaktuser i passende potter i vinduskarmer, hyller og andre naturlige plasser rundt omkring. Disse piggede plantene finnes i utallige . Disse piggede plantene finnes i ut. Blomsterpotter fra plantasjen selges.


Disse er hele og pene og selges for 100kr per stykk.

Den store potten er 27cm × 27cm og har .

Comments

Popular Posts