Aiayu pledd

På utkikk etter et mykt og varmt pledd? Hos Cahetu forhandler vi de fantastiske pledd fra Aiayu i eksklusiv kvalitet. Alltid god service og rask levering.

Hos Cahetu fører vi et bredt utvalg av eksklusivt design fra Aiayu. Se hele den fine kolleksjonen av Aiayu her! Kjøp pledd fra Aiayu på nett fra Bolina. Hollie pledd i 1 llama ull fra Aiayu.

Klassiskt Aiayu teppe og en bestselger fra dag en. Ville bare vise noen fine bilder av våre deilige Aiayu-pled fordi en liten fugl fortalte. Aiayu er dansk design, men produksjonen skjer i Bolivia. Og vissheten om at de som strikket pleddet du brer over deg, heller ikke fryser om natten, gir en mye bedre varme.


Hollie er navnet på dette flotte pleddet, som er en ekte Aiayu bestselger - varmt og eksklusivt med et pent og feminint fiskebensmønster. Isolde er navnet på dette flotte og ekstra myke pleddet fra Aiayu. Pleddet har en kraftig veving og en meget flott struktur.


Vi har fått pledd fra Aiayu, nydelige farger i 1 Cashlamaull!

Perfekt julegave, eller treat til deg selv. Simplicity is the ultimate sophistication Aiayu Det er noen år siden jeg fikk min første cardigan i lamaull. Her i nord er det et bruksplagg de . Karina fra Eske har vært på God Morgen Norge og snakket om høstens trender.


Hun viste frem bla puter og pledd fra Aiayu. Christine har hatt Kamille på besøk! Nydelig pledd i den herlige Cashlama kvaliteten fra Aiayu. Mål ca 150x1Vaskes på ullvask grader med vaskemiddel for ull.


Browse muchi_home's Instagram Nyheter fra Aiayu og Skagerak pryder 1. Browse forfengeligheten's Instagram Aiayu pledd i farger.

Comments

Popular Posts