Tips farge soverom

Grottenveien 1: I spesialprogrammet til serien på TV har Jotun bidratt med tips til farger når du skal male soverommet! Velg blant svale, varme, maskuline og kontrastfylte farger. Uansett hva du velger skal interiøret stemme med din personlighet og det uttrykket du .

Her ser du våre mest populære farger på soverommet i 2017. Hvis du vil prøve deg frem og fargelegge rom så trykk Se flere farger' og prøv vår store fargevelger. En sengegavl rammer effektivt inn sovesonen, et smart tips i rom med behov for å. Fargene er på vei oppover veggene, også på soverommet.

Her er vakre og inspirerende soverom fra BoligPluss-leserne! LES OGSÅ tips til å innrede med mørke farger. Farger påvirker oss mer enn vi tror - og spesielt på soverommet har det mye å si.


På et soverom er det viktig med en lun og sval stemning, . Hvis du er bekymret for å velge feil, anbefaler hun å gå for en dus farge først i oppholdsrom, bortsett fra soverom, der kan du kjøre på med mørkt . Soverommet tåler litt mørkere farger enn mange andre rom. Mørke og dempede farger er lekkert på soverommet. Nina fra Stylizimo blogg har malt soverommet i det nye huset.


Skal male soverommet, og ønsker tips til en mørk farge.

Comments

Popular Posts