Maling til tapet

Vask med JOTUN SPESIALVASK FØR MALING og etterskyll med rent vann. Grunn med JOTUN GRUNNING FOR TAPET - la denne tørke i minst timer, . Også vinyltapet er et godt underlag for vannbasert maling.

Enkelte tapeter er satt opp med overlapper i skjøtene. Hvis overlappene ikke blir slipt bort, vil disse . For at malingen skal få ordentlig feste, er det aller viktigste at underlaget er. Skal du male over tapet eller på gipsplater, må du hoppe over .

Hvorvidt du kan male rett på tapetet, er avhengig av hva slags tapet som er brukt. Fargestoff eller voks i tapetet kan blø gjennom malingen eller føre til at den . Vi har et stort utvalg av tapet, maling og maleverktøy. Høy kvalitet gir deg et godt resultat. Finn din nærmeste Flügger-butikk her! Vil gjerne male og lurer da på hvilken type maling jeg bør bruke, hvor mange strøk og.


Jeg har lignende tapet selv som jeg har malt med hell. Det er snakk om å lime en overmalbar tapet på den vinultapeten som sitter på nå. Tips: Legg litt maling i limet (med farge) slik at du unngår helligdager da lim er .

Den som ikke finner en malt panelplate i en farge som faller i smak, kan enten bestille spesialfarge, velge.

Comments

Popular Posts