Bolina interiør

Velkommen til vår livstils butikk på Stabekk. Vi tilbyr et rikt utvalg av interiør artikler samt kjente designer klær for kvinner. Bolina er en av favorittene på interiør i Oslo, og besøkes jevnlig for inspirasjon og oppdateringer på de siste nyhetene.

Bolina er en livsstilsbutikk som har eksistert i alle år. Bolina har økt salget med prosent på fem år og hadde rekordtall i fjor. Hard jobbing, men moro, sier daglig leder Hanne Borge.

Omsetningen økte med millioner kroner, eller 1prosent, til 3millioner kroner. Overskuddet ble det største noensinne: millioner . Interior, clothing so much more!

Bolina Interiørbutikk + Møbler, Klær og Accessories – Bolina. Accessories and Html. Lysestake Til Bedelys Messing - Interiør og Møbler.


Jeg var nok litt schizofren i begynnelsen, innrømmer Vanessa. Det er duket for betroelser på terrassen. Er du interessert i interiør og design har du kommet til rett sted. En interiør- og livsstilbutikk på Stabekk som er vel verdt et besøk.


Bilder til farsdag i sosiale medier for Bolina . Bolina er Norges ledende livsstilsbutikk med et bredt utvalg varegrupper. Vi selger alt fra møbler og interiør til klær, smykker, vesker, sko - med mer! Vi har Informasjon og regnskapstall for 1bedrifter i bransjen Interiørbutikk i Akershus. Puter på sittebenken fra Norrgavel og Bolina.


Vi ville ha et lunt og koselig interiør, samtidig som det skulle være nytt og moderne.

Comments

Popular Posts