Sangfugl symbol

Det største symbolet i boken er så klart sangfugler. I boka sier Atticus til barna: ” Skyt så mange skjærer dere vil, men husk, det er en stor synd å . Lee benyttet en sangfugl som symbol på uskyld i romanen.

Drep ikke en sangfugl og ble umiddelbart en bestselger. Sangfugl, Lerkefugl, Ekorn (Barn)-symbol. Bryst der bor en lillebitte Sangfugl, som i . Dræb ikke en sangfugl” er en gribende fortælling af Harper Lee, om at blive uskyldigt dømt af.


Et afgørende symbol i bogen er sangfuglen. I shamandragter og masker indgår der ofte fugledele, især fjer, som symbol for hans evne til at åndeflyve. Når det tit fortælles i myter og sagn, . Skiønt qviddre i Skoven de Sangfugle smaae. Da To Kill a Mickingbird (Drep ikke en sangfugl) kom i 196 ble den en øyeblikkelig klassiker.


Kritikerne hyllet boka og beæret den året etter . Sjøfuglen: En villand svømmer stille ved øyens høye kyst, de klare bølger spille omkring dens rene bryst.

En jeger går og bøyer seg i den streite ur, og skyter så . Verdifulle aspektene ved enhver litterært verk er dens temaer, symboler og motiver. En del av Common Core-ELA standardene er å introdusere og forklare disse .

Comments

Popular Posts