Hvilken farge passer til grått

IDIOTSIKKERT TRIKS: Vanskelig å vite hvilke farger som passer hjemme? Farger har alt å si, det som hvitt og grått ikke klarer, er å skape . Få ekspertenes tips til hvilken gråfarge du bør velge.

Grått passer godt til naturtonene og de beige fargene som har preget norske interiører de siste årene, . Se hvilke tabber du bør unngå og hva du bør ta hensyn til. Det er en myte at alle farger passer til Egghvit og Bomull. Passer til en mengde andre mer kulørte toner.

For grått er altså mulighetens farge; fargen som er sofistikert og klassisk, men også tillater deg å leke med sprekere og mer kulørte innslag i interiøret. Hvilken gråfarge anbefaler du, den skal. Burgund er en mørk farge som kontraster og komplimenter grått. Andre farger som plommer og lilla ligner burgunder, og disse fargene passer med grått også. Grått er samtidig en stilsikker klassiker som passer perfekt til den skandinaviske stilen, der kjølige og dempede farger er populært.


VIKTIG HVILKEN FARGE DU VELGER: Hvitt og grått anbefales ikke som farger på kontor, mener Dagny Thurmann-Hoelseth, som jobber som . Har man eik i original farge, må man ta stilling til om man ønsker en gråfarge. Den passer for de som vil bort fra hvitt, men fortsatt ha det lyst. Men hvilken farge skal til for at du skal trives best mulig på kjøkkenet ditt?


Hvitt, svart og grått er stadig trendfarger på kjøkkenet, men det er ikke . Hvitt og grått har vi jo sett så lenge nå, og med en farge som greige får man. Greige passer fint sammen med både treverk og andre farger, både klare. Det er rett og slett opp til deg hvilke farger du vil kombinere den med.

Comments

Popular Posts