Hammerite lakk

Hammerite Hammer Effect stopper effektivt rustdannelse og gir en slagbestandig overflate som støter vekk vann og rust. Du trenger ikke å vente på at rust skal . Med Hammerite Metallmaling beskytter og maler du raskt og effektivt metalloverflater etc. Til forskjell fra tradisjonell maling kan du male direkte på rust med . Prøvemal først på et lite område med Hammerite Metallmaling og la det tørke i en.


Hvordan bruker jeg Hammerite på en ny eller ubehandlet overflate av jern . Med Hammerite Smooth Finish Spray kan du male direkte på rust.

Den stopper effektiv rustutvikling og gir en slagfast overflate som frastøter vann og skitt. ProdukterBufretHammerite Your Color stopper effektivt rustutvikling og gir en slagfast overflate som frastøter vann og skitt. Stopper effektivt rustdannelse og gir en glatt og blank emaljelignende overflate. Overflaten holder seg i årevis, støter bort vann og forhindrer videre rustdannelse. Jeg holder på med å skrape bort flak av noen år gammel tektyl som ser ut til å ha blitt klæsjet rett oppå gammel overflate rust, og gjort ting verre.


Hammerite No mot rust kan, i motsetning til tradisjonell maling, males direkte på rust.

Comments

Popular Posts