Gelcoatsparkel

For reparasjon av mindre overflateskader på skrog og dekk. Produktet er beregnet til reparasjoner av mindre overflateskader på . Kan også brukes på vertikale overflater.

Planlegger litt småpuss av skrog til sommeren, og jeg er på utkikk etter en grei måte å få slipt ned overflødig gelcoatsparkel uten at det blir . Gel Coat Sparkel For reparasjoner av mindre skader på dekk og skrog. For reparasjoner av mindre skader på dekk og skrog.

Meget god mot UV stråling og har lang . Varenr: 95220 Alt varenr: 231 Produkt navn: Gelcoatsparkel, Produkt beskrivelse: Sort (9000) 1g, Produkt info: Gel Coat Sparkel For reparasjoner av . Trebåten Bjarne Ellebye - GELCOATSPARKEL. Søk etter gelcoatsparkel ga Gule treff. Kjøp gelcoatsparkel i riktig farge og oppgi båttype og årsmodell hos fargehandeleren.


Unngå å sparkle utover områder som ikke er skadet, . Har leitet litt rundt på nettet etter sparkel for å fikse et par små-skader. Er visst ikke lett å finne med rette fargekoden. SOROMAP STYRENE-FOR GELCOAT SPARKEL. Relevante identifiserte bruksområder for .

Comments

Popular Posts