Brunstad delta stol

Med sitt enkle og klassiske formspråk har Delta blitt en etablert klassiker. Det finnes seks ulike Delta-stoler. Den største forskjellen er understellet og . BufretLignendeDelta Adventure har fire ben og trevanger i vakker utforming. Hvilestol i Delta-familien med svingunderstell og polstrede armputer.


Delta stol på fire ben med trevanger. Kan leveres i normal størrelse som Standar Button og Point. Standard og Button kan leveres som large. Mot et tillegg på kan hud benyttes på bakrygg og sider i stedet for stoff Cusco når man bestiller stolen i fåreskinn. Tillegg for nakkepute i fåreskinn se Ekstra . Brunstad har et stort utvalg i både lave- og høye hvilestoler.


De fleste er regulerbare, og passer flott sammen med våre sofaer. Delta Adventure er en nett og lekker stol i forskjellige farger. Leveres fraktfritt og montert av møbelmannAS i store deler av Østlandet. Stoler fra Brunstad gir en fantastisk sittekomfort. Modellen har bevegelig rygg og sete, en trinnløs glidefunksjon og en aktiv nakkestøtte, som gir en unik . Brunstad Delta Adventure stol Large.


Prisen gjelder for ditt valgte varehus.

Comments

Popular Posts