Inspirasjon pynt stue

Skap et spennende og personlig hjem med et vakkert boligtilbehør. Hos Bolia finner du alt fra puter og pledd til lysestaker og vaser. Vi har et kjempeutvalg av dekor og pynt til hus og hytte. Du får nye ideer og inspirasjon hver uke.


Her er våre tips til å pynte på situasjonen. Her ser du hvordan du kan få ei stue som er lett å gjøre om til soverom, . Inspirerende artikler om interiør og trender, enten det omfavner skandinavisk, retro, shabby chic eller klassisk stil.

Her får du en sniktitt i skjønne stuer fra påmeldte i Norges vakreste hjem. En egenartet pute i en stram sofa er i blant alt du trenger av pynt! Få inspirasjon og interiørtips fra Mona i Larvik, vinneren av andreplassen i Norges . La deg inspirere av flotte, kontrastfylte hjem! La deg inspirere av ulike stuestiler med produkter fra oss.


Bestill på nett, hent i butikk eller på posten. Det er en selvfølge å sette grønne planter i stuen. De gjør det hjemmekoselig der vi oppholder oss mest.


Enten det er store planter til å ha på . FOKUSPUNKT: Store vindu eller en vakker bokhylle full av pynt og personlige gjenstander vil være et naturlig fokuspunkt i stuen din.

Comments

Popular Posts