Bambus metervare

Bambusjersey metervare - Den avkjøler i varmt vær, og varmer deg i kaldt vær - og den føles silkemyk mot huden! Hvor får man kjøpt bambus i metervare? Velour av bambusviskose og bomull.

Bambusviskose er et supert alternativ for dem som ikke tåler ull. Klær til barn med funksjonshemning og spesielle behov som badebleie, body, fotposer, halstørkle, pads. Derfor gikk jeg i høst til innkjøp av bambus-stoff i metervare hos et finsk firma som heter Myllymuksut.


Bambus er et fantastisk stoff som varmer . Stoffbutikk på nett som tilbyr stoff, symaskiner, sytilbehør, jersey, Bernina, Juki, økologisk, GOTS mm. Andrea Lauren design, PaaPii design, Elvelyckan design . ASTROTURF Classic 91cm ◊ farger på lager. Alle stue og hyttegardiner metervare stoffer selges i desimeter altså.


Jungelbarn AS on Instagra“En pakke med metervare er på vei i posten. Vi er en liten nettbutikk men fokus på økologiske stoffer og god kvalitet. Fru Sopp garanterer rask levering.


Ta gjerne kontakt om det er noe du lurer på! Bambus tekstil har mange unike egenskaper som du ikke finner i andre tekstiler.

Produkter fremstilt av bambus er behagelig mot kroppen, og gir en god følelse . Mjuk og deilig bambus gensar til barnehage og skule. Peony og Papaya som vi har slått sammen til det nye mønsteret Orangeri, trykt på vakker lys og naturlig bambus. Fullstendig innsynsblokkering Elektrostatisk folie som henger på vinduet uten lim ! Metervare - dette produktet leveres som sammenhengende m.

Comments

Popular Posts