Pynting av bord til konfirmasjon

Konfirmasjon er en festdag det er hyggelig å gjøre litt ekstra ut av bordpyntingen. Vi gir deg tips til hvordan du kan pynte et vakkert . Konfirmasjon - Bordpynt - Tilbehør - Konfirmasjon. Konfirmasjon Selskapsshop tilbyr ballonger, bordkort, bordkortholdere, løpere, bordpynt, bån lys, servietter, . Bordløper Viola In Vogue Cream 33cmx8meter. Sett frem vannkarafler sammen med mineralvannet, og dropp alkoholen.


Lag invitasjoner, bordkort og takkekort selv. Tanken på å pynte bord selv til en konfirmasjon kan være skremmende for mange, men om en deler det opp i mange små oppgaver er dette noe alle kan få til. Pynt og dekorasjoner til konfirmasjon for gutt og jente.


På jakt etter bordpynt til konfirmasjon? Hos Festkompaniet har vi mye flott pynt til konfirmasjon! Besøk vår nettbutikk hvor du finner konfirmasjonspynt og mye . Tradisjonelt dekkes et festbord med hvit duk, hvite tøyservietter og hvite stearinlys. I dag brukes gjerne flere farger . Diamanter (3); Dråper (2); Hjerter (4); Sommerfugl (4).


Følg oss: Kontor i Oslo: Radarveien 7 11Oslo.

Comments

Popular Posts