Hoptimist brudepar

Perfekt gave til brudeparet eller pynt i bryllupet, som på for eksempel toppen av bryllupskaka! Med Hoptimistene får vi et tilbakeblikk til det glade . Hoptimist ble grunnlagt i 19av den danske møbeldesigneren Hans Gustav Ehrenreich med målsettningen å skape klassiske figurer som formidler smittsom .

Glæde og optimisme er netop, hvad der kendetegner Hoptimist. Derfor findes der selvfølgelig også et Hoptimist-brudepar. Bruden er klædt på til dagen med hvid . Køb kvalitetsprodukter fra Hoptimist online på Imerco.

Du får altid hurtig og billig levering af alt inden for køkken og bord. Skønt Hoptimist brudepar fra det danske firma bag de fantastiske Hoptimister. Bruden: Størrelse: Lille; Farve: Hvid; Materiale: Plastik; H: cm; Ø: cm.


Sammenlign priser og læs anmeldelser af hoptimist brudepar Brugskunst. Klik her og find den bedste pris nu! Sammenlign priser og læs anmeldelser af Hoptimist Brugskunst.


Med et unikt og charmerende design, er en Hoptimist den perfekte måde, at løfte humøret i rummet lidt. Lige siden snedkeren Hans Gustav Ehrenreich i 1968 .

Comments

Popular Posts