Gardinskinne tak

Det kreves stk vegg- eller takfester til en gardinskinne på 1cm og stk til en skinne på. Se våre gardinstenger, gardinvaiere og gardinskinner. Du finner gardinringer, sett med stenger og endestykker, gardinskinner med tre spor og mye annet. Se våre veldesignede gardinskinnesystemer til lave priser!


Hos oss finner du gardinskinner med ett eller tre spor – til vinduet eller som romavdelere! Klikk her for å lese mer om gardinskinner for tunge gardiner. Kirsch takpendel i de tilfellene du ønsker å en fritthengende skinne med luft mellom skinne og tak.

Klikk her for å lese mer om gardinskinner for lettere gardiner. U-skinnens to fremste fordeler er at den kan monteres direkte i tak, uten hull eller beslag, . Vinkelbrakettene monteres på veggen eller i taket i hele veggens bredde. Henge opp en gardinskinne - Montere skinnebrakettene i taket . Goelst tilbyr deg et bredt utvalg av gardinskinner som passer til alle typer vegger og tak.


Våre forskjellige skinneprofiler tilbyr en løsning for alle typer gardiner, . Silent Gliss håndførte gardinskinner er klassiske og tidlløse, samtidig som de er. Se også vårt sortiment av spesialskinner for eksempel for montering i tak og .

Comments

Popular Posts