Dobbel perlestaff

EKS X 1PERLESTAFF FURU NATUR, 20 LM, Kjøp. Furu 14X1Dobbel Perlestaff Natur. DOBBEL PERLERUSTIKK Er karakteristtisk med en høvlet perle på begge sider av panelbordet. Når bordene monteres sammen vil og perler . Sveitserkledning dobbel perle gran 19x145. Kledning, Østfol Romerike, Halden, Tistedal, Årnes, Fetsun Kløfta,.


Sveiterserkledning med dobelt perle. Perlestaff kledningen har en stor perle (halvstaff) på den ene siden som gir et mykt og delikat utseende. Denne perlen kommer ekstra godt til . Perlestaff er kanskje det mest klassiske panelet med tradisjoner fra hele landet.


Den vakre perlestaff-profilen er elega. Dobbelfals er en liggende kledning med dobbel høvlet fals hvor forsiden er uhøvlet. Veggpanel med perlestaff, v-fas og skygge profil. Mdf 12×2Dobbel Skygge skrå precut 88m S0502-Y.


PK kledningen er en dobbelt falset kledning, men har i motsetning til Dobbelfals Ny type en. Perlestaff er en flott kledning som setter et eksklusivt preg på husets fasade. Kledningen har en stor perle på bordets kant som kommer spesielt. Er kanskje det mest klassiske panelet med tradisjoner fra hele landet.


Den vakre perlestaff profilen er elegant og stilfull og skaper en intim og god . Kledning fra Eidskog Stangeskovene er basert på gamle håndverkstradisjoner og moderne produksjonsteknikker. Standard søyler er dobbel x mm imp.

Comments

Popular Posts