Wake up lys

Er det bedre å bli vekket av en lyslampe enn av alarmklokkens nådeløse kiming? Vi fikk fire personer til å teste ut Phillips Wake up-light i én . Philips Wake-up Light er inspirert av naturens soloppgang og bruker en unik kombinasjon av lys og lyd for å vekke deg på en mer naturlig måte. Bli mer opplagt med Wake Up Light fra Philips! Philips hjelper deg gjennom vinterhalvåret.


De smarte Wake Up lampene fra Philips gjenskaper . Med Philips WakeUp Lights våkner du gradvis av et lys som blir langsomt sterkere. Sammenlign priser på Philips Wake-up Light HF35Vekkerklokke. Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Sammenlign priser på Philips Wake-up Light HF35Vekkerklokke. For noen år siden gikk jeg over til en Wake-Up Light fra Philips, eller et vekkelys som noen i redaksjonen kalte dingsbomsen.


Philips har utviklet er serie Wake Up lamper som hjelper deg gjennom de mørke vintermånedene. Lampen vekker deg med naturlig lys og gjør . Se beste pris på Philips Wake-up Light HF3520. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett.

Comments

Popular Posts