Beckers perfekt akrylat plus

Beckers Perfekt Akrylat Plus er en fasademaling av absolutt høyeste kvalitet. Den er spesielt utviklet for å gi at gi en motstandsdyktig overflate. Trefasademalingen Perfekt Akrylat Plus er en maling med unik høy kvalitet med flere unike egenskaper.


Som for eksempel at malingen er så fargebestandi. Perfekt Akrylat er en halvmatt maling av høyeste kvalitet som holder fasaden fin i opptil år. Er lett å stryke ut og renner og drypper ikke. Malt etter våre anvisninger i system med Beckers Perfekt Impregneringsolje og Grunning gir den best tenkbare beskyttelsen for fasaden og års garanti på .

Perfekt Akrylat Plus fra Beckers, er en nyutviklet, halvmatt fasademaling av høyeste kvalitet, som holder fasaden fin i opptil år. Den som maler med Perfekt Akrylat Plus, og utfører arbeidene i henhold til anvisningen, får mer tid til annet. Det lover Beckers, som gir skriftlig.


Altså ble det anbefalt et ekstra strøk med grunning samt strøk med Beckers Perfekt Akrylat. Grunning gjerne i en annen farge enn selve . Perfekt Akrylat Plus är Beckers premiumprodukt och mest hållbara färg någonsin och håller fasaden fin upp till år. Färgen är utvecklad för att ge en . Ge träfasaden bästa tänkbara skydd – måla med Perfekt Akrylat Plus. Perfekt Akrylat Plus är Beckers mest hållbara fasadfärg och är särskilt utvecklad för att ge .

Produktgruppen omfatter lim, sparkel, fugemasse og utendørs maling og lakk.

Comments

Popular Posts