Vaskbar maling kjøkken

Jeg har lenge tenkt på å male kjøkkenet i en farge, men fikk aldri bestemt meg for. Jeg brukte LADY Wonderwall som er en slitersterk maling og lett å vaske. I vår lanserte Jotun en flekkavvisende og vaskbar maling, Lady Vegg Easy Clean, som samtidig oppfyller kravene til Svanemerket og .

Corian er bare en av løsningene til sonen over kjøkkenbenken. Men da må man bruke vaskbar maling, og man bør male flere lag, i hvert fall . Veldig hyggelig at flere er blitt inspirert til å fornye kjøkkenet! At malingen må være blank for å være vaskbar, er heldigvis en gammel sannhet .

Jeg har veldig lyst til å male med kalkmaling på kjøkkenet, men er litt bekymret for om malingen er vaskbar og slitesterk nok. Så enkelt kan et gammelt kjøkken bli nytt. Har du et velfungerende kjøkken, men syntes innredningen trenger en.


Dette er en slitesterk og vaskbar maling. BUTINOX Interiør Kjøkken Bad er en halvblank og robust akrylmaling med ekstra vannfast og vaskbar overflate. Malingen inneholder filmkonserverende . Dagens maling, beis og dekkbeis er noe helt annet enn for 50-år siden. Les mer om hvilken type du bør velge og hvorfor.


LADY Wonderwall, en vakker silkematt maling med helt unike robuste egenskaper.

Den er vår mest robuste veggmaling noensinne - en vakker silkematt maling .

Comments

Popular Posts