Kitchen servise

Disse fås i alle våre butikker med unntak av noen få; Oslo City, Lambertseter, Kongssenteret, Svolvær og Ørsta Alle serviser fås selvsagt kjøpt på kitchn. BufretLignendeRoyal Doulton er et velkjent klassisk Engelsk varemerke innen servise og keramikk grunnlagt i 1815. Nylig inngikk Royal Doulton et samarbeid med den kjente .

Merkant servise i moderne stentøy med flott matt overflate. Den skrå fanen på quadro stoneware gir serviset et enkelt og elegant særpreg. Argos er en serie med slitesterkt porselen brent ved 1340°C.


Den høye temperaturen gjør delene holdbare og motstandsdyktige mot slag og støt. Vera Wangs design for Wedgewood er gjennomført sofostikert, og med et moderne blikk fornyer hun våre tanker om hva som er tidløs eleganse. Teema er et klassisk servise som ble designet av Kaj Franck i 1952.


Alle delene stables lett, er ildfaste, tåler mikrobølgeovn, oppvaskmaskin og kan fryses. Plissé-serien fra Pillivuyt har et klassisk og stilrent plissémønster som går til de fleste anledninger. Det er tidløst og vakkert og har livslang bruksgaranti.


Alv er laget av edelt feltspatporselen bestående av rene naturlige råstoffer som kvarts, feltspat og kaolin (hvitbrennende leire). Siden 17har Royal Copenhagen vært ledende innenfor sin bransje, med dyp respekt ikke bare for sin egen historie, men også for det ypperste av .

Comments

Popular Posts