Kalkmaling farger

LADY Minerals kalkmaling tar naturen på alvor, og resultatet blir både matt, mykt og varmt. Fargene vi har valgt er trygge, gode og velkjente nyanser som er . Nå får du kalkmaling i LADY-serien.

I vakre, trygge og gode LADY-farger! Nå kan du få kalkmalingen LADY Minerals i ytterligere vakre farger. Se hvilke farger du kan du kan velge . Ikke bare fikk brannmuren ny farge, den fikk også et helt nytt uttrykk.

LADY Minerals kalkmaling inneholder det naturlige mineralet kalkstein, . Originalen, 1 naturlige pigmenter Pure Original Fresco kalkmaling. Kalkmaling er begrep få hadde hørt om for noen år siden. Både fargene og uttrykket i strukturen har fristet, og mange har til og med eksperimentert med å lage . Fargerike har samarbeidet med Pure Orignal Paint og har utviklet nye kalkfarger.


Og i februar lanserer Jotun sin nye kalkmaling med til sammen farger. Denne veggen er malt med Pure Original Fresco i fargen African Hut. Det spesielle med Pure Originals kalkmaling Fresco er at . Gyngestolen er malt med Classico i fargen Muldvarp FR1238.

Comments

Popular Posts