Terrasserens

Høyeffektivt, konsentrert rengjøringsmiddel for rengjøring av treterrasser. Jobben er enkel: Fukt treverket, påfør terrasserens, la det virke i anvist ti skrubb med en kost og spyl av. Jotun Terrasserens er et kraftig rensemiddel basert på alkalier og andre biologisk nedbrytbare råvarer.

Bruksområde: Rengjøring av nedsmussede og værslitte . Gjøco Terrasserens er et sterkt, alkalisk rengjøringsmiddel for fjerning av gammel treolje, smuss og forurensning. Gjenoppfrisker trefargen på terrassebord og . En terrasserens er i utgangspunktet til for å dyprense en terrasse.

Etter flere års bruk og lag med terrassebeis eller olje, vil denne løse opp og . Påfør terrasserens og skrubb overflaten med en . Til dette formålet finnes egne rengjøringsprodukter; terrasserens i ulike former gjør arbeidet enklere. Luftfuktigheten er ganske høy mange . Jotun Terrasserens er et alkalisk rensemiddel som renser og lysner terrassen i en behandling. Jeg rensa og beisa terrasen forrige uke, brukte random terrasse rens fra obs bygg, in opplegg eller hva det nå var :) Og brukte også den .

Comments

Popular Posts