Kakefat stett

Et flott kakefat yter rettferdighet til innsatsen bak bakingen, og tar seg flott ut på. Sans Rektangulært kakefat L:39xB:24xH:. Denne serien er inspirert av historiske glass fra arkivet på Hadeland Glassverk.

Den vridde fasongen gjør at lyset får flott spillerom. Vilje er en serie helnorske designprodukter som viser både vilje og evne til å produsere produkter av høyeste kvalitet her hjemme i Norge. Galakse er en serie fat med klassiske, rene linjer.


En serie som er lekker å pynte bordet me og vakker å servere mat på.

Aida, passion ovalt fat 45x25cm. En serie som er lekker å pynte bordet me og vakker å . Serie: Merke: SKU: AHVITTKFA11110. Bogstad Strå er et av Porsgrunds eldste og mest tradisjonsrike servise. Det gode blir enda mer fristende når det er anrettet på et vakkert fat!


Det herlige kakefatet på stett passer til bløtkake, gjærbakst og mye annet. Opplev en tradisjonsrik jul med vårt populære servise Gammeldags Jul. Det blir et elsket familieklenodium som blir til glede i mange, mange år .

Det eksklusive serviset Marianne Royal Blue, som har fått sitt navn etter Sigvard Bernadottes kone, har dyp blå glasur og et sølvfarget mønster i . Dekk bordet og server dine gjester ferske bakverk på dette helt fabelaktige kakefatet på stett fra serviset Celebration. Server bløtkaken på bursdagsfesten eller . Som en bølgende snøskavl følger tallerkenens form den fortryllende dekoren. Kakefatet kommer vårt lager ca 15. Rundt kakefat på stett i porselen. Kakefat på stett i glass, Roterende, vår grønn cm.


Merke: Pillivuyt; Farge: hvit; Materiale: porcelæn; Mål: 6x dia. Ean-kode: 3050910021999; Levering: 2-dager. Kakefat på stett i rustfritt stål som ser flott på buffeten eller disken. Vis frem lekre kaker og snacks på en hygienisk sikker og delikat måte og skap.


Kul å ha kaker, frukt eller annet på de to etasjene.

Comments

Popular Posts