Jula rammer

Det har vært ei våt og varm adventstid. Når jeg skriver dette, viser gradestokken plussgrader. Dekorer vegger med bilder, rammer og speil fra vårt galleri. Med slike interiørelementer får et rom raskt en mer personlig stil. Folk som er fattige i Norge, er fattige hele året, men fattigdommen blir mer synlig og oppleves sterkere i jula.


Det er dermed sannsynlig at en del vil bli sengeliggende i julen, sier Hungnes. Folk som er fattige i Norge er fattige hele året, men fattigdommen blir mer synlig og oppleves sterkere i jula. Is og uvær rammer trafikken i jula. Det har vært mange flere influensasyke i jula i år enn i fjor. Nordstrand ved Folkehelseinstituttet opplyser til avisen at årets influensa rammer . Hos Skeidar har vi et bredt utvalg av rammer og bilder.


Vi har noe for enhver smak og stil. Fordommer og forventninger i jula. I Iran har politiet ofte slått til med raid mot huskirkene nettopp i jula, og i. Terroristen vet at effekten av ødeleggelsen blir stor hvis den rammer . Stormene som rammer regionen denne julen, er typisk for vår- og sommermånedene. Det er sjelden USA rammes av tornadoer i desember.


Siden jeg venter gjester på besøk i jula gjør jeg et lite forsøk hjemme. Samtidig er det trist når et gammelt menneske går fra oss, de har liksom alltid vært der. Jula er hard sånn, den minner oss så vanskelig og . Europris byr på gode tilbud hver uke! Jula er den mest tradisjonsbundne høytiden vi har.


Tidligere var det strenge rammer for når julefeiringen startet og sluttet.

Comments

Popular Posts