Store puter kid

Kid har puter av høy kvalitet: fiberputer og dunputer, Mange anbefalt av NAAF. Kjøp hodepute på nett eller i butikk. BufretKid har lekre pynteputer i ulike kvaliteter og teksturer.

Kjøp pyntepute på nett eller i butikk. Vår populære hotellpute, perfekt til å pynte opp i sengen me eller lene seg mot når du leser i sengen. Har du skaffet deg den populære hotellputen? Etter stor etterspørsel har vi nå fylt opp lageret med den ekstra store, gode og myke puten .

Hos Kid finner du putevar av høy kvalitet. Velg ulike størrelser, farger og materialer. Bruk innleggsputer med dun og fjær, så får pynteputene ekstra god form og spenst. Alvøy produktene kan du få til både store og små.


Kid har mengder av deilige og myke pledd. Vi har det du trenger av gardiner, sengetøy, håndklær og interiør til hjemmet. Se vårt brede utvalg her – Kid Interiør. Hos JYSK finner du alltid et godt tilbud på puter med natur- fiberfyll.


Store hotellputer fra Kid selges for kr 1per stk.

MER INTERIØR: Strikketrenden blir stor i høst. Fra rustikke pynteputer i lin og sengetøy med etniske mønstre til spisebrikker i 70-tallsnyanser. Kjøpte slike digre puter på tilbud på kid interiør i dag, men de var utsolgt. Obs til 3og en fra KId på salg kr 199. Jeg har lenge hatt lyst på stooore hotellputer, så når jeg tilfeldigvis kom over nettopp det på dagens handlerunde - ble det.


Gleder meg til å innta drømmeland på de store putene i natt. Var det noe tilbud på de hos Kid nå? Kid har Norges største utvalg av gardiner og sengesett. Vi har også dyner, puter, pledd og håndklær. Og selvfølgelig gardintilbehør, accessories og mye fint til . En god madrass har mye å si for nattesøvnen, men kvaliteten på dyner, puter og sengetøy har vel så stor betydning for komforten du opplever i . KidKraft Solseng (dobbel) med puter (101-524).


KidKraft Puslespill for gulv, Verdensrommet.

Comments

Popular Posts