Stor ståhai

Stor ståhai (orig. Shark Tale) er en amerikansk animert eventyrkomedie 2004. Filmen er regissert av Vicky Jenson, Bibo Bergeron og Rob Letterman, og har Will . BufretLignendeOscar er en rappkjeftet liten fisk med store drømmer om det gode liv på toppen av Revet, der alle de rike og berømte bor.

Bak enhver liten fisk står en stor, hvit bløff. Middels ståhai i tam animasjonsfilm. Stor ståhai (Shark Tale), amerikansk film fra 2004. Oscar blir hyllet som en helt når han en dag forteller en stor hvit løgn om at han har drept en hvithai som . En komisk fiskehistorie fra skaperne av Shrek - Stor Ståhai er en strålende hit!


Oscar er en rappkjeftet liten fisk som jobber i den lokale hvalvaskehallen. The story of an uptown rat that gets flushed down the toilet from his penthouse apartment, ending in the sewers of London, where he has to learn a . Oscar er en rappkjeftet liten fisk med store drømmer, noe som ofte fører ham ut i farlige farvann. De lojale vennene Angie og Lenny hjelper ham å finne sin plass . Våre svømmende venner i Stor ståhai ligger hakket under de nevnte filmer, når det gjelder selve historien, men også i kreativ oppfinnsomhet.

Comments

Popular Posts