Lag rom på loftet

Mye av arbeidet kan du gjøre selv! Lag rom på loftet viser hvordan nevenyttige huseiere og håndverkere bør gå fram når de skal innrede loft eller øverste etasje i . Ekstra areal på loftet kan utnyttes til en lys og luftig loftsleilighet, som kan leies ut. På loftet kan det være ønskelig med hems idet høyden gir ekstra rom for dette. Innredning og utbygging av loftet gir nye bruksmuligheter.


Dette kan også påvirke salgsverdien av boligen, men det er viktig å gjennomføre . Revidert utgave, oppdatert etter Byggteknisk forskrift (TEK 10).

Boka viser hvordan nevenyttige huseiere og håndverkere bør gå fram når de skal innrede loft . Mange gjør hobbysnekrejobber på loftet, men her er det mye å passe på for å få et godt resultat. En ny utgave av boka Lag rom på loftet viser . Når du innreder loft til bolig, er det mye å passe på for å få et godt resultat. Faktaboka Lag rom på loftet fra SINTEF Byggforsk viser trygge og . En utbygging kan for eksempel gjøre at du kan leie ut deler av huset eller lage en generasjonsbolig. Mulighetene er mange, men regelverket . Bygg om loftet og få større plass! Denne boka viser hvordan huseiere og håndverkere bør gå fram ved omgjøring av loft til boligrom.


På loft og andre rom med skråtak, må minste takhøyde være på to. Der man må passe på, er hvis man ønsker å lage en ny boenhet – for .

Comments

Popular Posts