Drygolin pluss oljedekkbeis test

Drygolin PLUSS Oljedekkbeis er en moderne oljedekkbeis utviklet med ekstra god beskyttelse og holdbarhet, ekstra effekt mot svertesopp og alger, og som . KUN FIRE AV ER BRA: En svensk test som har pågått over to år, avslører at kun fire av 45. Maling, Cuprinol, Fasadfärg Plus, Vet ikke.

Men da Oddvar og Heidi Moholt fra Kodal malte huset med Drygolin Extreme oljemaling. Se også: Stor test av stikksager . Drygolin Pluss er en utendørs oljemaling med moderne vannavvisende teknologi som gir meget god værbestandig beskyttelse. Les mer om Jotun Drygolin Pluss oljemaling.

Jotun Drygolin Pluss oljedekkbeis. Jotun Drygolin Pluss oljemaling er en moderne oljemaling med meget . Han understreker at Jotun-produktene som i testen omtales Ultimat, ikke er Drygolin Ultimat men Demidekk Ultimat, et produkt basert på en . Holder farge og glans lengre og er ekstra effektiv mot svertesopp og alger. Kun av utendørsfarger får godkjent i test. Kjøp Jotun Drygolin Pluss eller Ultimat, da har dere en maling som holder i allefall år. Er drygolin extrem oljedekkbeis tatt ut av markedet, og er erstattet med ny type.


Dem har jo nå ny type som heter pluss, og en ultimat. Malte en hytte på Sørlandet for 5-år siden, da Drygolin Extreme kom på markedet.

Jotun bestrider testen, men alle andre produktene tålte de påførte soppene.

Comments

Popular Posts