Terrasseolje best i test

Hyttemagasinets test kårer der Gjøco sin terrassebeis til vinner. Ser at Coop Obs bygg har denne uken Infra Treolje til 7- for 3ltr. Tradisjonelt er terrasseolje den typen som er løst i white spirit, og ofte er denne billigere. Men, det er uansett det beste for terrassen, sier Sve. For år siden testet Hyttemagasinet terrassebeiser for første gang.


Butinox var en av testvinnerne for åtte år siden, og er testens beste også . Treoljen motvirker oppsprekking og gråning av treverket.

God beskyttelse mot svertesopp; For utvendig bruk på impregnert treverk. Terrassebeisen kan derfor fås i mange flere farger enn terrasseoljen. Alt fra rens til påføring av terrasseolje. Heidi Sørensen, som til vanlig driver Maleriet Fargehandel på Hønefoss, har testet ut flere . Biltemas treolje med linolje. Her får du vite hvilken beis som tar best vare på terrassegulvet.


Hyttemagasinet har gjennomført en test av ni ulike terrassebeiser på det . Butinox gir en blankere overflate enn den andre 6'eren, Gjøco. Treverket gir det ønskede beispreget som gir struktur-look gjennom overflate-.

Comments

Popular Posts