Papirlanterner

Vi har et stort utvalg av pynt og tilbehør til ditt selskap, enten det er bursdag, bryllup eller annen fest. Papirlanterner er veldig dekorativt og enkelt å montere sammen. Lanternene har lav vekt og kan enkelt henges opp eller legges på bord som dekorativt element.

Kan benyttes med LED lys inni for ekstra stemningsskapende effekt. Stemningsfull lanternegirlander med stk. Denne lanternegirlanderen er svært dekorativ og lyser koselig opp . Papirlanterner kan brukes til så mye – I interiør, til bryllup og fest både innendørs og utendørs (når været tillater det), med lys og uten lys.

Papirlanterner dekor med og uten lys til bryllup og selskap. Nettbutikken med det store utvalget til hjem og selskap - Alle produkter med WOW faktor - Stoltrekk - Julebutikk - Interiør - Designlamper - Gaver . Tilfør noe helt spesielt til bryllupsfesten eller festen din med disse papirlanternene i hvitt. Hvite Papirlanterner passer sammen med alle de andre produktene i . Tilfør noe helt spesielt til bryllupsfesten eller festen din med disse papirlanternene i rosa.


Rosa Papirlanterner passer perfekt sammen med alle de andre. Fem lys rosa papirlanterner perfekt til bursdag og bryllup! I pakken får to med stk med 2cm og med cm i diameter.

Komplimenter med flere farger og . Bryllup i Norge blir stadig mer inspirert av bryllupstrender i USA, men også fra Østen og Asia. Papir lanterner er ofte benyttet i Asia under . Hva i alle dager bruker jeg inni for å få lys? Det burde være noe på batteri, men hva? Og det bør ikke være dyrt mtp at jeg vil ha ca 15-20stk. Finn og lagre ideer om Papirlanterner på Pinterest, verdens idékatalog.


Papirlanterner med tassel, rosa – stk. Vakre papirlanterner med oppheng og gullfarget tassel i bunnen. Settet inneholder stk i forskjellige farger. Batteridrevet papir lanterner er lanterner med papir nyanser som bruker batterier som strømkilde, snarere enn å måtte være plugget i.

Comments

Popular Posts