Fargekart trebitt

TREBITT Oljebeis er spesielt utviklet for at den levende strukturen i treet virkelig skal komme til sin rett. Velg blant en rekke vakre farger inspirert av naturen. TREBITT fremhever trestrukturen og gir liv til treet.

TREBITT Oljebeis er spesielt utviklet for å beskytte og bevare treets vakre og naturlige utseende. Du kan velge mellom en rekke farger som fremhever treets . Denne side: TrebITT 91Ny rauland av trykktekniske årsaker kan angitte farger . Livet på terrassen nytes best når det er nettopp det .

Trebitt terrassebeis – farger for helhet og harmoni uteglede Den optimale uteplassen er den som krever lite vedlikehol og som holder seg like . Trebitt Oljebeis gir treet nytt liv og skaper et enkelt, stilrent og naturlig uttrykk. Staffasjefargene i kombinasjonene ovenfor er dekkende. Trebitt Superbeis er en vanntynnet transparent behandling for utvendig.


Farger og fargenyanser er spesielt viktig i transparent behandling. Her kan se våre fargekart inne, fargekart ute, bla i dem, laste dem ned og bestille hjem til deg.

Comments

Popular Posts