Sprøytemaling av møbler

Dekk først til gulv, møbler og varmeelementer med folie, og fest folien i kanten med . Kjøkkenfornying-Agder - sprøytemaling arbeid på gamle kjøkken møbler, benkeplater produksjon i hel. Maler,Møbelsnekker Jeg har et salongbor og et hjørneskap, begge i furu, som jeg onsker å få sprøytelakkert til hvit.

Sandvika #Sprøytemaling #Akershus. På vårt sprøyteverksted kan vi gi møbler, innredninger og interiørdetaljer en lekker finish. Hvis du har blitt lei av fargen, eller at innredninger har blitt slitt og . Har kompressor så tenkte litt rundt det å sprøytelakkere møbler osv.


Kan man sprøyte vanlig maling feks Lady med glans (vanlig listlakk)? I vårt malerverksted sprøytelakkerer vi alt fra kjøkkenfronter, innredninger, møbler, dører, vinduer og andre elementer. Har brukt denne sprøyten til å male bla møbler, vegger og tak.


Er meget godt fornøyd med den, men som det står må man passe litt på når man . Sprøytemaling Møbler - Finn firmaer, adresser, telefonnumre. Vi sprøytemaler forskjellige typer overflater i ulike farger. Man kan velge farge fra NCS farge .

Comments

Popular Posts