Interiør brett

Uansett om du leter etter et avlastningsbrett eller et serveringsbrett, finner du det hos oss. Vi har en rekke fine brett for enhver . Hva er et lekkert kjøkken uten de flotte detaljene!

Cathrine Holm bollene kommer i mange flotte farger og størrelser. Vi har skjærebrett og skiferplater i forskjellige . BufretLignendeBilde av Brett Grimoldi fra Eichholtz. En av Norges mest inspirerende interiørbutikk i over år. Stedet interiørstylistene henvender seg for inspirasjon.


Brett - Kork Brun - Malling Living. Etasjefat to etasjer H: 67cm Sølv - Madame Interiør. Strandkaien 1 50Bergen Like ved . Møbler og interiør til hus og hytte i en tidløs og klassisk stil.


Kinto Baum Serveringsbrett Brett fat. LightLiving Lumby brett Brett fat. Vi har fått inn de populære NUR brettene!


Elegante,tidløse og stilrene brett som er elsket av interiørfrelste verden over!

Kategorier: Kjøkken, Kjøkkenutstyr, Soverom, Stue, Til bordet. Flott etasjefat med målene Ø32xcm. Denne Nettbutikken drives og eies av Kremmeriet Interiør, Marlen Michaelsen.


Brett i piletre, behandlet med olivenolje. Finnes i flere størrelser og som glassbrikke. Interiør Lama brettBrett rundt resirkulert teak Øcm. Hos Kid finner du klassiske og moderne fat til servering til hverdag og fest.


Kjøp serveringsfat på nett eller i butikk.

Comments

Popular Posts