Store maljer

Brukes sammen med maljetang 34-1476. Lekre store maljer i lekker metallfinish. Her finner du et bredt utvalg av snortoppere, snorender og maljer i forskjellige størrelser og former.

Ingen av produktene inneholder nikkel. Det er stor variasjon i farger og i forklemønster. De store malene til Sunnfjord måler ca x mm hver seg.


Skinnlåven fører maljer og snøreringer i forskjellige materialer og farger - slik at du kan få de til å gå i ett med designet du ønsker!

Stort utvalg i maljer og kjeder til din bunad. Vi har bunadsølv til damebuna herrebunad og til barn. Beste kvalitet med livstidsgaranti og dagers retur. Kid har alt av gardinoppheng som hemper, ringer og skinner.


Vi leverer metallmaljer til gardiner i forskjellige farger - i størrelse m. Maljer for påføring med maskin J-(manuell), maskin J-(pneumatisk) . Maljer av messing i pakke på 1stk. Hals: ytre Ø mm, indre Ø mm. Passer materialtykkelse: 5-mm.

For festing av maljer på seilduk, teltduk, lerretsduk, kapell, presenninger m. Utstyrt med plastbelagte og fjærende skaft. Nydelig belte med metall maljer til festdrakt. Kan erstatte stoffbelte på Fana eller Jostedalsrypa festdrakt i alle farger.


Her finner du Maljer mm Oksidert stk. Kjøp Tekstil, bånd og garn hos Panduro Hobby!

Comments

Popular Posts