Pynteting til stuen

Vi har et kjempeutvalg av dekor og pynt til hus og hytte. Til stue indretningen er dekoration et must for at skabe en hyggelig stemning. Se vores store udvalg af brugskunst til stuen her.

Stort utvalg pynt til bordet, stue, kjøkken, soverom og baderom. Her finner du pynteting som kan tilføre rommet en personlig vri og forsterke interiørstilen. Her finner du flust av pynteting til hjemmet ditt. La favorittingene stå framme, og skap vakre stilleben.


Her får du en sniktitt i skjønne stuer fra påmeldte i Norges vakreste hjem. Ingen stue er komplett uten noen stilige pyntegjenstander som livner opp glatte overflater og kompletterer ditt nøye utvalgte interiør. Søger du en vase, skål, fa figur, lysestage, pude? Hos Kop Kande finder du alt til stuen som skønne vaser, skåle, fade, figurer, lysestager og puder. Gjør hjemmet ditt unikt ved å pynte og stille ut dine pynteting på egnede.


Vi har fine pynteting som passer på soverommet, i stuen, på kjøkkenet og på badet. TV-kos, familiebesøk, lesestunder; stuen skal fungere til mange formål. Her på siden kan du gå på opdagelse i det omfattende og varierede udvalg af dekoration og pynt til din bolig. Find alt til dekorationen af dit hjem inden for blandt .

Sjove og smukke ting til stuen, lige det som sætter prikken over iét, alt det finder du i denne sektion. Lysestager, vaser, skåle, figurere fra alle de kendte brands . Dagslys p m rkt bad: et stort vindu tilf rer ekte luksus p. En del Retro ting, gamle pyntegjenstander, og ting til stue og kjøkken. Under noen av bildene står det bare at . Hildegunn hadde en klar formening om hvordan stuen hennes skulle se ut. Men nå, det har da gjort min stue en del pænere med lidt flere pynteting herinde – problemet er bare at nu vil jeg have endnu flere ting, så der .

Comments

Popular Posts