Nordsjø farger

Vår fargepalett gir deg et stort utvalg av flotte farger å velge mellom. Se gjennom fargekartene for å finne fargen du ser etter. Trendfarger vi vil se mer av i 20der trender utpeker seg.

Vi viser deg palettene som fungerer hver for seg og sammen med årets farge. Se hvorfor årets farge for 201 Denim Drift, er en perfekt og allsidig farge for alle rom i huset. Skap fest på kjøkkenet med fornøyelige farger.


Tilfør litt krydder i form av farge på ditt kjøkken.

La deg friste av en fargepalett inspirert av verdens krydder. Nordsjö, nordsjø, farger, fargekolleksjon, NCS, NCSfarger, fargekode. Hvert år presenterer Nordsjö Colour of the Year og fire nøkkeltrender for.


Ochre Gold er en spennende gullinspirert farge, nøye utvalgt fra en rik palett av gule . Vi hjelper deg med å finne dine farger! I Nordsjö Idé Designs fargekart finner du fire fargepaletter tilpasset de norske hjem, presentert av Halvor Bakke. Lys og farger er livsnødvendige for oss! Farger styrer følelsene våre, tankene våre og kroppen vår.


Nordsjö Idé Design er interiørbutikker i Norge som selger maling, gulv, tapeter og verktøy av.

Bland forskjellige farger og visk ut konturene med en pensel. Nordsjö har valgt ut en spesifkk blågrønn de kaller Teal, en variant av petroleumsblå med litt ekstra grønnskjær i som neste års farge i sin store . Med en ny app kan du teste ut et hundretalls farger på veggene dine uten. De har derfor utviklet et egen app, Nordsjö Visualizer, som skal . Mange som begynner å lete innser . Ochre Gold fra Nordsjö følges av en dempet og sofistikert palett med en base av middels mørke farger. I samarbeid med Nordsjö Idé Design har vi har laget fargepaletter tilpasset de. I denne paletten finner du også tre farger som er utviklet til . Finn din farge med appen Nordsjö Visualizer.


Ved å bruke appen får du et fargesettingsverktøy direkte i hånden, klar til å teste et hundretalls farger og se direkte . ECOLOUR Er du glad i farger, er det godt å kunne innrede med sine favoritt farger, også i kjøkkenet. Nordsjøkjøkken har alltid et standard fargesortiment med . Nordsjö er en rødmende, livlig, pikant og forførerisk rød.

Comments

Popular Posts