Pynte bord konfirmasjon

Konfirmasjon er en festdag det er hyggelig å gjøre litt ekstra ut av bordpyntingen. Vi gir deg tips til hvordan du kan pynte et vakkert . Sett frem vannkarafler sammen med mineralvannet, og dropp alkoholen. Lag invitasjoner, bordkort og takkekort selv.


Tanken på å pynte bord selv til en konfirmasjon kan være skremmende for mange, men om en deler det opp i mange små oppgaver er dette noe alle kan få til. Konfirmasjon - Bordpynt - Tilbehør - Konfirmasjon. Konfirmasjon Selskapsshop tilbyr ballonger, bordkort, bordkortholdere, løpere, bordpynt, bån lys, servietter, . Pynt og dekorasjoner til konfirmasjon for gutt og jente.


Tradisjonelt dekkes et festbord med hvit duk, hvite tøyservietter og hvite stearinlys. Kakebord pyntet med hvit duk: Kakebord pyntet med . Hvordan pynte festbordet til konfirmasjonen. Mye brukt farge til konfirmasjon (og også bryllup) Bruk forskjellige blomsterslag i rosaskalaen.


Pene servietter og en liten pynt på toppen. På jakt etter bordpynt til konfirmasjon? Hos Festkompaniet har vi mye flott pynt til konfirmasjon!


Besøk vår nettbutikk hvor du finner konfirmasjonspynt og mye . Mange av disse får du også klar til utskrift, med eller uten pyntebord. Slik lager du konfirmasjon for gjester til 25kroner. Alt kan man spraye som pynt til dette bordet, så lenge du har disse fargene som . Skal du ha konfirmasjon i år, har du sikkert begynt å lure på hva slags blomster du skal pynte bordet med. Rosa og blått er vanlige farger på. Det er ikke duken som gjør et bord fint, men derimot hva du pynter me mener hun.


Diamanter (3); Dråper (2); Hjerter (4); Sommerfugl (4). Følg oss: Kontor i Oslo: Radarveien 7 11Oslo. Min sønn skal konfirmeres i mai i år. Jeg funderer på hva jeg skal pynte bordet med.


Han er klare ønsker om farver osv. Joiner bordpyntekonkurransen med denne collagen av bordet som dekkes til. BMX var tema til bordpynt på konfirmasjonen til min sønn.


Tanken på å pynte bord selv til en konfirmasjon kan være skremmende for mange, Det kan derfor være lurt å dele det opp dette i mange små . Les om tradisjoner, pynt og forberedelser til konfirmasjon her.

Comments

Popular Posts