Innvendig panel behandlet

På grunn av den strekt økende etterspørselen etter behandlet panel har Moelven investert i et av Europas mest moderne anlegg for behandling av trepaneler. Innvendig panel har lange tradisjoner i Skandinavia, og brukes både som veggpanel og takpanel. Alle våre paneler kan behandles i valgfri NCS farge.


Glattpanel i Furu i natur sortering. Kan brukes som kledning på vegg, himling eller brystning. Kan installeres diagonalt, stående eller liggende. Panel har lange tradisjoner i Norge.

Både som en del av interiøret, men også ute i himlinger eller på overbygde terrasser. Uansett hvilken stil som passer til ditt . Hos MAXBO finner du et stort utvalg av innvendig panel. Til innvendige tak, eller ved montering utenpå eksisterende vegg, kan. I seinere år er det mer og mer vanlig med ferdig overflatebehandlet panel fra produsent.


Fåvang Sag tilbyr hvitlasert og overflatebehandlet panel i ulike profiler som hvitmalt, NCS 0502Y med en glanshetsgrad mellom og 8. Ag-Tre er en leverandør av innvendig og utvendig panel til det midtnorske markedet.

Comments

Popular Posts